Menukort

 Forretter

  1. Nachos gratineret med Cheddar/ Mozzarella & Jalapeños, serveres med Tomatsalsa & Aîoli i Skåle

85,-

  1. Spicy Suppe af Kokosmælk & Karry med stegte Scampirejer & Springløg

98,-

  1. Carpaccio af lynstegt Oksemørbrad, grov Sennepsmayo, høvlet Grana & råsyltede Rødløg

98,-

  1. Bagt Rødfisk i Brødpanade med Hvidløg & Rosmarin, flamberede Svampe i Flødesovs med Pernod & Persille

109,-

Hovedretter

  1. Steak af Oksemørbrad   160   eller   250  Gr.
    med stegte Grøntsager & Rodfrugter samt dagens Kartoffel
    Bestil den som:
    A: Whiskyflamberet med Rødvinssovs
    B: Cognacflamberet Peberbøf med Madagascarpeberflødesovs

229/299,-

  1. Timian – Honningglaseret Unghanebryst med stegte grønne Bønner, Bacon & Cherrytomater samt
    dagens Kartoffel & Barbequesovs med Calvados

198,-

  1. Skiver af helstegt Lammekrone med Tzatziki, lun Kompot af Squash & soltørret Tomat samt
    dagens Kartoffel & Rødvinssovs med Rosmarin

229,-

Oste og Desserter

  1. Ostetallerken – 3 eller 5 Typer med Oliven, Chilimarmelade samt
    marinerede Nødder, Rosiner & Ingefær

89/119,-

  1. Blåbærmousse med Flødeost samt Chokolade Crumble med Kanel & Pecan Nødder

85,-

  1. Rikke’s Chokoladetærte med Hjemmelavet Vanilleis & Hindbærsorbet

98,-