Forretter
Snacks i små Skåle
A: Saltede Mandler
B: Kalamata Oliven med Sten i Krydderurterolie
C: Salte Tortillachips med Hummus
25,-/ 30,-/ 35,-
1. Nachos gratineret med Cheddar/ Mozzarella & Jalapeños, serveres med Tomatsalsa & Aîoli i Skåle
85,-
2. Stegte Scampirejer, rensede og pillede, i Skaldyrscrème med Spirer & Sweet Potato
100,-
3. Carpaccio af lynstegt Oksemørbrad, grov Sennepsmayo, høvlet Grana & råsyltede Rødløg
98,-
4. Bagt Torsk i Brødpanade med Hvidløg og Rosmarin, stegte Springløg og Broccoli, samt Skaldyrssovs eller som Hovedret, serveret i større Udgave og med dagens Kartoffel
98,-/ 198,-,-
Hovedretter
5. Steak af Oksemørbrad 160 eller 250 Gr.
med stegte Grøntsager & Rodfrugter samt dagens Kartoffel
Bestil den som:
A: Whiskyflamberet med Rødvinssovs
B: Cognacflamberet Peberbøf med Madagascarpeberflødesovs
239/310,-
6. Svampefarseret Vagtel ( 1 eller 2 stk. pr. Person ), farseret med Karl Johan ,Rørhat og Champignon, serveret med smørstegte Rodfrugter og Pære samt dagens Kartoffel & Sherryflødesovs
OBS: Tilberedningstid min. 30 minutter