Forretter
Snacks i små Skåle
A: Saltede Mandler
B: Kalamata Oliven med Sten i Krydderurterolie
C: Salte Tortillachips med Hummus
30,-/ 35,-/ 40,-
1. Nachos gratineret med Cheddar/ Mozzarella & Jalapeños, serveres med Tomatsalsa & Aîoli i Skåle
85,-
2. Hvidløgsstegte Scampirejer med asiatisk Spidskålssalat med Lime – Chilidressing og ristede Sesamfrø
110,-
3. Carpaccio af lynstegt Oksemørbrad i Peberskorpe med Sennepsvinaigrette, ristede Cashew Nødder og frisk Gedeost
110,-
4. Bagt Laks med stegte grønne Bønner og Skaldyrscrème
eller som Hovedret, serveret i større Udgave og med dagens Kartoffel
108,-/ 228,-
Hovedretter
5. Steak af Oksemørbrad 160 eller 250 Gr.
med stegte Grøntsager & Rodfrugter samt dagens Kartoffel
Bestil den som:
A: Whiskyflamberet med Rødvinssovs
B: Cognacflamberet Peberbøf med Madagascarpeberflødesovs
259/335,-
6. Svampefarseret Vagtel ( 1 eller 2 stk. pr. Person ), farseret med Karl Johan ,Rørhat og Champignon, serveret med smørstegte Rodfrugter og Pære samt dagens Kartoffel & Sherryflødesovs
OBS: Tilberedningstid min. 30 minutter