Menukort

 Forretter

1. Nachos gratineret med Cheddar/ Mozzarella & Jalapeños, serveres med Tomatsalsa & Aîoli i Skåle

85,-

2. Spicy Suppe af Kokosmælk & Karry med stegte Scampirejer & Springløg

98,-

3. Carpaccio af lynstegt Oksemørbrad, grov Sennepsmayo, høvlet Grana & råsyltede Rødløg

98,-

4. Bagt Rødfisk i Brødpanade med Hvidløg & Rosmarin, flamberede Svampe i Flødesovs med Pernod & Persille

109,-

Hovedretter

5. Steak af Oksemørbrad   160   eller   250  Gr.
med stegte Grøntsager & Rodfrugter samt dagens Kartoffel
Bestil den som:
A: Whiskyflamberet med Rødvinssovs
B: Cognacflamberet Peberbøf med Madagascarpeberflødesovs

229/299,-

6. Timian – Honningglaseret Unghanebryst med stegte grønne Bønner, Bacon & Cherrytomater samt dagens Kartoffel & Barbequesovs med Calvados

198,-

7. Skiver af helstegt Lammekrone med Tzatziki, lun Kompot af Squash & soltørret Tomat samt
dagens Kartoffel & Rødvinssovs med Rosmarin

229,-

Oste og Desserter

8. Ostetallerken – 3 eller 5 Typer med Oliven, Chilimarmelade samt
marinerede Nødder, Rosiner & Ingefær

89/119,-

9. Munkens Islagkage på Mandelfragilitébund med Æblechutney & Karamelsovs

85,-

10. Rikke’s Chokoladetærte med hjemmelavet Vanilleis & Hindbærsorbet

98,-