Menukort

 Forretter

1. Nachos gratineret med Cheddar/ Mozzarella & Jalapeños, serveres med Tomatsalsa & Aîoli i Skåle

85,-

2. Smørstegte Kammuslinger & lynstegt Fennikel i Skaldyrscrème med Safran

110,-

3. Carpaccio af lynstegt Oksemørbrad, grov Sennepsmayo, høvlet Grana & råsyltede Rødløg

98,-

4. Belugalinser i Appelsinvinaigrette med Broccoli, ristede Cashewnødder & Hvidløgsbruschetta

89,-

Hovedretter

5. Steak af Oksemørbrad   160   eller   250  Gr.
med stegte Grøntsager & Rodfrugter samt dagens Kartoffel
Bestil den som:
A: Whiskyflamberet med Rødvinssovs
B: Cognacflamberet Peberbøf med Madagascarpeberflødesovs

229/299,-

6. BBQ-marineret Svinemørbrad i skiver med stegte grønne Bønner, Bacon & Cherrytomater samt dagens Kartoffel & Barbequesovs med Calvados

198,-

7. Skiver af helstegt Lammekrone med Tzatziki, lun Kompot af Squash & soltørret Tomat samt
dagens Kartoffel & Rødvinssovs med Rosmarin

229,-

Oste og Desserter

8. Ostetallerken – 3 eller 5 Typer med Oliven, Chilimarmelade samt
marinerede Nødder, Rosiner & Ingefær

89/119,-

9. Munkens Islagkage på Mandelfragilitébund med Æblechutney & Karamelsovs

89,-

10. Crème Brulée med Sorbet

89,-