Menukort

 Forretter

Snacks i små Skåle
A: Saltede Mandler
B: Kalamata Oliven med Sten i Krydderurterolie
C: Salte Tortillachips med Hummus

30,-/ 35,-/ 40,-

1. Nachos gratineret med Cheddar/ Mozzarella & Jalapeños, serveres med Tomatsalsa & Aîoli i Skåle

85,-

2. Hvidløgsstegte Scampirejer med asiatisk Spidskålssalat med Lime – Chilidressing og ristede Sesamfrø

110,-

3. Carpaccio af lynstegt Oksemørbrad i Peberskorpe med Sennepsvinaigrette, ristede Cashew Nødder og frisk Gedeost

110,-

4. Bagt  Laks med stegte grønne Bønner og Skaldyrscrème

eller som Hovedret, serveret i større Udgave og med dagens Kartoffel 

108,-/ 228,-

Hovedretter

5. Steak af Oksemørbrad   160   eller   250  Gr.
med stegte Grøntsager & Rodfrugter samt dagens Kartoffel

Bestil den som:
A: Whiskyflamberet med Rødvinssovs
B: Cognacflamberet Peberbøf med Madagascarpeberflødesovs

259/335,-

6. Svampefarseret Vagtel ( 1 eller 2 stk. pr. Person ),  farseret med Karl Johan ,Rørhat og Champignon, serveret med smørstegte Rodfrugter og Pære samt dagens Kartoffel & Sherryflødesovs

OBS: Tilberedningstid min. 30 minutter

199/ 299,-

7. Skiver af helstegt Lammekrone med Tzatziki, stegte Grøntsager & Rodfrugter samt dagens Kartoffel & Rødvinssovs med Rosmarin

258,-

Oste og Desserter

8. Ostetallerken – 3 eller 5 Typer med Oliven, Chilimarmelade, marinerede Nødder, Rosiner & Ingefær

98/138,-

9. Munkens Islagkage på Mandelfragilitébund med Æblechutney & Karamelsovs

98,-

10. Chokolademousse med ristede Mandler samt Vanilleis og Hindbærsorbet

98,-