Menukort

 Forretter

  1. Nachos gratineret med Cheddar/Mozzarella & Jalapeños, med Tomatsalsa & Aîoli i Skåle

78,-

  1. Hvidløgsstegte Scampirejer med Salater & Vinaigrette af Sesamolie, grov Sennep & Lime samt ristede Peanuts

98,-

  1. Kyllingelevermousse med toastede Brødskiver & Ananaskompot med Solbær

89,-

  1. Bagt filet af Sandart med Timiansmør & Flødeblancherede Spinatblade

108,-

Hovedretter

  1.  Steak af Oksemørbrad   160   eller   250  Gr.
    med stegte Grøntsager & Rodfrugter samt dagens Kartoffel
    Bestil den som:
    A: Whiskyflamberet med Rødvinssovs
    B: Cognacflamberet Peberbøf med Madagascarpeberflødesovs

229/299,-

  1.  BBQ-stegt Svinekotelet på Ben – min. 300 Gr.
    med stegte grønne Bønner, Bacon & Løg
    samt BBQ-Sovs & dagens Kartoffel

188,-

  1. Helstegt & skivet Lamme Culotte – min. 300 Gr.
    med Ratatouille, Tzatziki, dagens Kartoffel & Rosmarinsovs
    NB: Tilberedningstid min. 35 min.

229,-

Oste og Desserter

  1. Ostetallerken – 3 eller 5 Typer med Oliven, Chilimarmelade & Honningmarinerede Nødder med Appelsin

88/118,-

  1. Skovbærparfait
    med Karamelsovs med Grand Marnier & Nødder

85,-

  1. Nutellamousse med kandiseret Appelsin,
    ristede Mandler & Flødeskum

95,-