Menukort

 Forretter

Snacks i små Skåle
A: Saltede Mandler
B: Kalamata Oliven med Sten i Krydderurterolie
C: Salte Tortillachips med Hummus

25,-/ 30,-/ 35,-

1. Nachos gratineret med Cheddar/ Mozzarella & Jalapeños, serveres med Tomatsalsa & Aîoli i Skåle

85,-

2. Stegte Scampirejer, rensede og pillede,  i Skaldyrscrème med Spirer & Sweet Potato

100,-

3. Carpaccio af lynstegt Oksemørbrad, grov Sennepsmayo, høvlet Grana & råsyltede Rødløg

98,-

4. Bagt  Torsk i Brødpanade med Hvidløg og Rosmarin, stegte Springløg og Broccoli, samt Skaldyrssovs eller som Hovedret, serveret i større Udgave og med dagens Kartoffel 

98,-/ 198,-,-

Hovedretter

5. Steak af Oksemørbrad   160   eller   250  Gr.
med stegte Grøntsager & Rodfrugter samt dagens Kartoffel
Bestil den som:
A: Whiskyflamberet med Rødvinssovs
B: Cognacflamberet Peberbøf med Madagascarpeberflødesovs

239/310,-

6. Svampefarseret Vagtel ( 1 eller 2 stk. pr. Person ),  farseret med Karl Johan ,Rørhat og Champignon, serveret med smørstegte Rodfrugter og Pære samt dagens Kartoffel & Sherryflødesovs

OBS: Tilberedningstid min. 30 minutter

189/ 279,-

7. Skiver af helstegt Lammekrone med Tzatziki, lun Kompot af Squash & soltørret Tomat samt
dagens Kartoffel & Rødvinssovs med Rosmarin

229,-

Oste og Desserter

8. Ostetallerken – 3 eller 5 Typer med Oliven, Chilimarmelade samt
marinerede Nødder, Rosiner & Ingefær

98/129,-

9. Munkens Islagkage på Mandelfragilitébund med Æblechutney & Karamelsovs

95,-

10. Mynte – Panna Cotta med Nøddeknas og hjemmelavet Kirsebærsorbet

98,-