Om Restaurant Munken

Tak fordi du tænkte på os

Vi er glade for at i valgte netop vores lille, hyggelige restaurant. Vi vil gøre alt for,at i får en god oplevelse ved at besøge en dansk kvalitetsrestaurant. Vi overtog Munken sommeren 2003 og glæder os til mange gode år i selskab med feststemte og madglade gæster.

Friske råvarer og professionel behandling

Vores filosofi omkring køkkenet er at ud af gode og friske råvarer kommer der med den rigtige, professionelle behandling et herligt, velsmagende og ikke mindst ærligt produkt. Vinkortet er sammensat ud fra meningen om, at der bør være noget for enhver smag og pengepung. Lette og friske, kraftige og dybe samt nogle midt i mellem.

Vi klarer også selskaber og arrangementer

Vi begrænser os ikke til kun at servere à la carte – retter i restauranten. Vi afholder også gerne selskaber i vores hyggelige lokale. Se mere herom på vores hjemmeside. Vi ønsker jer god appetit og stor fornøjelse.

Erik Hvenegaard Hansen og Roman Horak