Munkens Hyggeaften

Ønsker I at tilbringe en hel aften i vores selskab kan Munkens Hyggeaften eller Munkens Store Hyggeaften varmt anbefales.

Munkens Menu

Skifter jævnligt, men serveres dagligt fra kl.17.00

Forret

Fyldig ” Risi e Bisi “. Suppe kogt på Kalvespidsbryst, med Fløde, Ris og Ærter

Hovedret

Kogt Kalvespidsbryst med smørstegte Æbler og Knoldselleri, dagens Kartoffel & Flødepeberrodssovs

Dessert

Banan bagt i Butterdej med mørk Farin, Kanel og hjemmelavet Vanilleis

Hverdag på Munken

Tilbydes hver tirsdag, onsdag og torsdag

Bestil to Retter fra ovenstående Munkens Menu

Serveres incl. 2 Glas af Husets Vine ( Hvid, Rød eller Dessert ) eller
3 små Fadøl ( Pilsner eller Classic ) eller 3 Sodavand.
Tilbuddet er ligeledes incl. Brød, Smør & Oliventapenade

pr. Pers./

360,-

Munkens Hyggeaften

Læn jer tilbage og nyd en hel Aften med Familie eller Venner med:

Velkomstdrink

1 gl. Munkens Special

Menuen

3-retters Munkens Menu (se ovenfor)
Husets Hvidvin, Rødvin og Dessertvin – serveret ad Libitum under Middagen

Efter middagen

Kaffe eller The med fyldte Chokolader

pr. Pers./

695,-

 

( skal gerne bestilles af hele Bordet )

Munkens Store Hyggeaften

(Menuen skal forudbestilles senest 2 dage i forvejen og af hele Bordet)

Velkomst

Velkomstdrink – 1 Glas mousserende Vin – Snacks

Forret

Hvidløgsstegte Scampirejer med bagt Sweet Potato &  Skaldyrscrème
Vin : 2021 Gewurztraminer, Enate, Somontano, Spanien

Mellemret

Carpaccio af koldrøget Okseinderlår med syltede Svampe & høvlet Parmesan
Vin : 2019 “Biographie”, Côtes du Rhône, Paul Jaboulet, Frankrig

Hovedret

Steak af Oksemørbrad med stegte Grøntsager, Madagascarpeberflødesovs & dagens Kartoffel
Vin : 2011 Sierra Cantabria, Crianza, Spanien

 

Dessert

Munkens Islagkage på Mandelfragilitébund med Æblechutney & Karamelsovs

Vin : 2019 Casa Silva, Late Harvest, Gewurztraminer, Semillon, Viognier, Chile

Friskbagt Brød samt Smør & Oliventapenade

Efter middagen

Kaffe eller The med fyldte Chokolader
( Vinene serveres ad libitum under Middagen )

pr. Pers./

1095,-