Munkens Hyggeaften

Ønsker I at tilbringe en hel aften i vores selskab kan Munkens Hyggeaften eller Munkens Store Hyggeaften varmt anbefales.

Munkens Menu

Skifter jævnligt, men serveres dagligt fra kl.17.00

Forret

Laks bagt med Rucolapesto
med Svamperisotto, Tomatsovs og grønne Ærter

Hovedret

Steak af dansk Kalvefilet
med stegte Rodfrugter og Grøntsager,
dagens Kartoffel & Rødvinssovs med friske Krydderurter

Dessert

Pandekager med Vanilleis
lun Chokoladesovs og Nøddeknas

Hovedret/

198,-

2 Retter/

248,-

3 Retter/

298,-

Hverdag på Munken

Tilbydes hver tirsdag, onsdag og torsdag

Bestil to Retter fra ovenstående Munkens Menu

Serveres incl. 2 Glas af Husets Vine ( Hvid, Rød eller Dessert ) eller
3 små Fadøl ( Pilsner eller Classic ) eller 3 Sodavand.
Tilbuddet er ligeledes incl. Brød, Smør & Oliventapenade

pr. Pers./

300,-

Munkens Hyggeaften

Læn jer tilbage og nyd en hel Aften med Familie eller Venner med:

Velkomstdrink

Menuen

3-retters Munkens Menu (se ovenfor)
Husets Vine – serveret ad Libitum under Middagen

Efter middagen

Kaffe eller The med fyldte Chokolader

pr. Pers./

650,-

Munkens Store Hyggeaften

(Menuen skal forudbestilles senest 2 dage i forvejen og af hele Bordet)

Velkomst

Velkomstdrink – 1 Glas mousserende Vin

Forret

Stegt Filet af Torskeryg, lun Ærtepuré & brunet Smør med hakkede Mandler
Vin : 2017 Domaine UBY, Colombard – Ugni Blanc, Côtes de Gascogne, Frankrig

Mellemret

Carpaccio af stegt Andebryst med bagt Rødbede – Æblesalat
Vin : 2015 Gravis, “Corte Alta”, Accordini, Rosso del Veneto, Italien

Hovedret

Steak af Oksemørbrad med stegte Grøntsager, Rødvinssovs & dagens Kartoffel
Vin : 2014 Zinfandel, Sebastiani, Sonoma, Californien, USA

Dessert

Chokolade Fondant med Frugt- eller Bærsorbet
Vin : 5 år Château de Beaulon, Pineau des Charentes, Cognac
Friskbagt Brød samt Smør & Oliventapenade

Efter middagen

Kaffe eller The med fyldte Chokolader
( Vinene serveres ad libitum under Middagen )

pr. Pers./

950,-