Munkens Hyggeaften

Ønsker I at tilbringe en hel aften i vores selskab kan Munkens Hyggeaften eller Munkens Store Hyggeaften varmt anbefales.

Munkens Menu

Skifter jævnligt, men serveres dagligt fra kl.17.00

Forret

 Bagt Laks med Tomat-Pimentkompot og ristede Pinjekerner

Hovedret

Skiver af rosastegt Berberie Andebryst med stegte Rodfrugter og Grøntsager, dagens Kartoffel & brun Andesovs

Dessert

Munkens Islagkage på Mandelfragilitébund med Karamelsovs og Æblechutney med Kanel og Stjerneanis

Hovedret/

198,-

2 Retter/

248,-

3 Retter/

298,-

Hverdag på Munken

Tilbydes hver tirsdag, onsdag og torsdag

Bestil to Retter fra ovenstående Munkens Menu

Serveres incl. 2 Glas af Husets Vine ( Hvid, Rød eller Dessert ) eller
3 små Fadøl ( Pilsner eller Classic ) eller 3 Sodavand.
Tilbuddet er ligeledes incl. Brød, Smør & Oliventapenade

pr. Pers./

300,-

Munkens Hyggeaften

Læn jer tilbage og nyd en hel Aften med Familie eller Venner med:

Velkomstdrink

Menuen

3-retters Munkens Menu (se ovenfor)
Husets Vine – serveret ad Libitum under Middagen

Efter middagen

Kaffe eller The med fyldte Chokolader

pr. Pers./

650,-

Munkens Store Hyggeaften

(Menuen skal forudbestilles senest 2 dage i forvejen og af hele Bordet)

Velkomst

Velkomstdrink – 1 Glas mousserende Vin

Forret

Stegt Filet af Torskeryg, lun Ærtepuré & brunet Smør med hakkede Mandler
Vin : 2017 Domaine UBY, Colombard – Ugni Blanc, Côtes de Gascogne, Frankrig

Mellemret

Carpaccio af stegt Andebryst med bagt Rødbede – Æblesalat
Vin : 2015 Gravis, “Corte Alta”, Accordini, Rosso del Veneto, Italien

Hovedret

Steak af Oksemørbrad med stegte Grøntsager, Rødvinssovs & dagens Kartoffel
Vin : 2014 Zinfandel, Sebastiani, Sonoma, Californien, USA

Dessert

Chokolade Fondant med Frugt- eller Bærsorbet
Vin : 5 år Château de Beaulon, Pineau des Charentes, Cognac
Friskbagt Brød samt Smør & Oliventapenade

Efter middagen

Kaffe eller The med fyldte Chokolader
( Vinene serveres ad libitum under Middagen )

pr. Pers./

950,-