Munkens Hyggeaften

Ønsker I at tilbringe en hel aften i vores selskab kan Munkens Hyggeaften eller Munkens Store Hyggeaften varmt anbefales.

Munkens Menu

Skifter jævnligt, men serveres dagligt fra kl.17.00

Forret

 Hvidløgsstegte Scampirejer med friske Salater og Krydderurterdressing

Hovedret

Steak af dansk Kalvefilet med stegte Rodfrugter og Grøntsager, dagens Kartoffel og lys Svampeflødesovs

Dessert

Rabarbertriffli med Makroner, Flødeskum og hjemmelavet Vanilleis

Hovedret/

208,-

2 Retter/

258,-

3 Retter/

298,-

Hverdag på Munken

Tilbydes hver tirsdag, onsdag og torsdag

Bestil to Retter fra ovenstående Munkens Menu

Serveres incl. 2 Glas af Husets Vine ( Hvid, Rød eller Dessert ) eller
3 små Fadøl ( Pilsner eller Classic ) eller 3 Sodavand.
Tilbuddet er ligeledes incl. Brød, Smør & Oliventapenade

pr. Pers./

318,-

Munkens Hyggeaften

Læn jer tilbage og nyd en hel Aften med Familie eller Venner med:

Velkomstdrink

Menuen

3-retters Munkens Menu (se ovenfor)
Husets Vine – serveret ad Libitum under Middagen

Efter middagen

Kaffe eller The med fyldte Chokolader

pr. Pers./

650,-

Munkens Store Hyggeaften

(Menuen skal forudbestilles senest 2 dage i forvejen og af hele Bordet)

Velkomst

Velkomstdrink – 1 Glas mousserende Vin

Forret

Smørstegte Kammuslinger & lynstegt Fennikel i Skaldyrscrème med Safran
Vin : 2018 Gewurztraminer, Enate, Somontano, Spanien

Mellemret

Tynde skiver af Bresaola ( lufttørret italiensk okseinderlår )
med syltede Svampe & frisk Gedeost
Vin : 2017 Meifort, Buitenverwachting, Constantia, Sydafrika

Hovedret

Steak af Oksemørbrad med stegte Grøntsager, Trøffelsovs & dagens Kartoffel
Vin : 2016 Domaine du Colombier, Crozes Hermitage, Rhône, Frankrig

Dessert

Crème Brulée med Sorbet
Vin : Rotgipfler Auslese, Familie Reinisch, Thermen Region, Østrig

Friskbagt Brød samt Smør & Oliventapenade

Efter middagen

Kaffe eller The med fyldte Chokolader
( Vinene serveres ad libitum under Middagen )

pr. Pers./

950,-