Ønsker I at tilbringe en hel aften i vores selskab kan Munkens Hyggeaften eller Munkens Store Hyggeaften varmt anbefales.
Munkens Menu
Skifter jævnligt, men serveres dagligt fra kl.17.00
Forret
Løgsuppe med Fløde & Timian samt ostegratinerede Brød
Hovedret
Kogt Kalvespidsbryst med stegt Knoldselleri & Æble, dagens Kartoffel & Peberrodsflødesovs
Dessert
Panna Cotta med Brombærkompot og Mandelknas
Hovedret/ 208,- |
2 Retter/ 258,- |
3 Retter/ 298,- |
---|
Hverdag på Munken
Tilbydes hver tirsdag, onsdag og torsdag
Bestil to Retter fra ovenstående Munkens Menu
Serveres incl. 2 Glas af Husets Vine ( Hvid, Rød eller Dessert ) eller
3 små Fadøl ( Pilsner eller Classic ) eller 3 Sodavand.
Tilbuddet er ligeledes incl. Brød, Smør & Oliventapenade
pr. Pers./
318,-
Munkens Hyggeaften
Læn jer tilbage og nyd en hel Aften med Familie eller Venner med:
Velkomstdrink
Menuen
3-retters Munkens Menu (se ovenfor)
Husets Vine – serveret ad Libitum under Middagen
Efter middagen
Kaffe eller The med fyldte Chokolader
pr. Pers./
650,-
Munkens Store Hyggeaften
(Menuen skal forudbestilles senest 2 dage i forvejen og af hele Bordet)
Velkomst
Velkomstdrink – 1 Glas mousserende Vin
Forret
Stegt Filet af Torskeryg, lun Ærtepuré & brunet Smør med hakkede Mandler
Vin : 2017 Domaine UBY, Colombard – Ugni Blanc, Côtes de Gascogne, Frankrig
Mellemret
Carpaccio af stegt Andebryst med bagt Rødbede – Æblesalat
Vin : 2015 Gravis, “Corte Alta”, Accordini, Rosso del Veneto, Italien
Hovedret
Steak af Oksemørbrad med stegte Grøntsager, Rødvinssovs & dagens Kartoffel
Vin : 2014 Zinfandel, Sebastiani, Sonoma, Californien, USA
Dessert
Chokolade Fondant med Frugt- eller Bærsorbet
Vin : 5 år Château de Beaulon, Pineau des Charentes, Cognac
Friskbagt Brød samt Smør & Oliventapenade
Efter middagen
Kaffe eller The med fyldte Chokolader
( Vinene serveres ad libitum under Middagen )
pr. Pers./