Munkens Hyggeaften

Ønsker I at tilbringe en hel aften i vores selskab kan Munkens Hyggeaften eller Munkens Store Hyggeaften varmt anbefales.

Munkens Menu

Skifter jævnligt, men serveres dagligt fra kl.17.00

Forret

Barbequebagt Laks med Svamperisotto & Basilikumolie

Hovedret

Steak af dansk Kalvefilet med stegte Rodfrugter og Grøntsager, dagens Kartoffel og lys Estragonflødesovs

Dessert

Æble bagt i Butterdej med mørk Farin, Kanel & hjemmelavet Vanilleis

Hovedret/

208,-

2 Retter/

258,-

3 Retter/

298,-

Hverdag på Munken

Tilbydes hver tirsdag, onsdag og torsdag

Bestil to Retter fra ovenstående Munkens Menu

Serveres incl. 2 Glas af Husets Vine ( Hvid, Rød eller Dessert ) eller
3 små Fadøl ( Pilsner eller Classic ) eller 3 Sodavand.
Tilbuddet er ligeledes incl. Brød, Smør & Oliventapenade

pr. Pers./

318,-

Munkens Hyggeaften

Læn jer tilbage og nyd en hel Aften med Familie eller Venner med:

Velkomstdrink

Menuen

3-retters Munkens Menu (se ovenfor)
Husets Vine – serveret ad Libitum under Middagen

Efter middagen

Kaffe eller The med fyldte Chokolader

pr. Pers./

650,-

Munkens Store Hyggeaften

(Menuen skal forudbestilles senest 2 dage i forvejen og af hele Bordet)

Velkomst

Velkomstdrink – 1 Glas mousserende Vin

Forret

Smørstegte Kammuslinger & lynstegt Fennikel i Skaldyrscrème med Safran
Vin : 2018 Gewurztraminer, Enate, Somontano, Spanien

Mellemret

Tynde skiver af Bresaola ( lufttørret italiensk okseinderlår )
med syltede Svampe & frisk Gedeost
Vin : 2017 Meifort, Buitenverwachting, Constantia, Sydafrika

Hovedret

Steak af Oksemørbrad med stegte Grøntsager, Trøffelsovs & dagens Kartoffel
Vin : 2016 Domaine du Colombier, Crozes Hermitage, Rhône, Frankrig

Dessert

Crème Brulée med Sorbet
Vin : Rotgipfler Auslese, Familie Reinisch, Thermen Region, Østrig

Friskbagt Brød samt Smør & Oliventapenade

Efter middagen

Kaffe eller The med fyldte Chokolader
( Vinene serveres ad libitum under Middagen )

pr. Pers./

950,-