Ønsker I at tilbringe en hel aften i vores selskab kan Munkens Hyggeaften eller Munkens Store Hyggeaften varmt anbefales.
Munkens Menu
Skifter jævnligt, men serveres dagligt fra kl.17.00
Forret
Fyldig ” Risi e Bisi “. Suppe kogt på Kalvespidsbryst, med Fløde, Ris og Ærter
Hovedret
Kogt Kalvespidsbryst med smørstegte Æbler og Knoldselleri, dagens Kartoffel & Flødepeberrodssovs
Dessert
Banan bagt i Butterdej med mørk Farin, Kanel og hjemmelavet Vanilleis
Hverdag på Munken
Tilbydes hver tirsdag, onsdag og torsdag
Bestil to Retter fra ovenstående Munkens Menu
Serveres incl. 2 Glas af Husets Vine ( Hvid, Rød eller Dessert ) eller
3 små Fadøl ( Pilsner eller Classic ) eller 3 Sodavand.
Tilbuddet er ligeledes incl. Brød, Smør & Oliventapenade
pr. Pers./
360,-
Munkens Hyggeaften
Læn jer tilbage og nyd en hel Aften med Familie eller Venner med:
Velkomstdrink
1 gl. Munkens Special
Menuen
3-retters Munkens Menu (se ovenfor)
Husets Hvidvin, Rødvin og Dessertvin – serveret ad Libitum under Middagen
Efter middagen
Kaffe eller The med fyldte Chokolader
pr. Pers./
695,-
( skal gerne bestilles af hele Bordet )
Munkens Store Hyggeaften
(Menuen skal forudbestilles senest 2 dage i forvejen og af hele Bordet)
Velkomst
Velkomstdrink – 1 Glas mousserende Vin – Snacks
Forret
Hvidløgsstegte Scampirejer med bagt Sweet Potato & Skaldyrscrème
Vin : 2021 Gewurztraminer, Enate, Somontano, Spanien
Mellemret
Carpaccio af koldrøget Okseinderlår med syltede Svampe & høvlet Parmesan
Vin : 2019 “Biographie”, Côtes du Rhône, Paul Jaboulet, Frankrig
Hovedret
Steak af Oksemørbrad med stegte Grøntsager, Madagascarpeberflødesovs & dagens Kartoffel
Vin : 2011 Sierra Cantabria, Crianza, Spanien
Dessert
Munkens Islagkage på Mandelfragilitébund med Æblechutney & Karamelsovs
Vin : 2019 Casa Silva, Late Harvest, Gewurztraminer, Semillon, Viognier, Chile
Friskbagt Brød samt Smør & Oliventapenade
Efter middagen
Kaffe eller The med fyldte Chokolader
( Vinene serveres ad libitum under Middagen )
pr. Pers./