Munkens Julemenu
Serveres dagligt fra onsdag, den 13. november
Forret
Bagt Laks med Tomat-Pimentkompot og ristede Pinjekerner
Hovedret
Skiver af rosastegt Berberie Andebryst med stegte Rodfrugter og Grøntsager, dagens Kartoffel & brun Andesovs
Dessert
Munkens Islagkage på Mandelfragilitébund med Karamelsovs og Æblechutney med Kanel og Stjerneanis
Hovedret kr. 198 – 2 Retter kr. 248 – 3 Retter kr. 298
Munkens Nytårsmenu 2019
Nyd Årets sidste Aften med en pragtfuld Middag afhentet hos os mellem kl. 14.00 & 16.00
Forret
Asiatisk krydret Suppe med Kokosmælk, Citrongræs & stegte Scampirejer
Mellemret
Carpaccio af langtidsstegt, marineret Svinenakkefilet med Ratatouille & høvlet Pecoriño
Hovedret
Steak af dansk Kalvefilet med stegte Rodfrugter & Grøntsager, Kartoffellasagne & Østershatteflødesovs
Dessert
Blåbærmousse med Nøddecrumble
Friskbagt Brød samt Smør
Pris pr. Person kr. 375
OBS! Menuen skal forudbestilles og senest fredag den 20/12. Der medfølger en udførlig Vejledning. Vi begrænser os til at lave op til 200 menuer. Så først til mølle…