Jul og Nytår hos Munken

Munkens Julemenu

Serveres dagligt fra tirsdag, den 20. november

Forret

Munkens Kartoffelcrèmesuppe med Bacon & Basilikumolie

Hovedret

Skiver af rosastegt Berberie Andebryst med stegte Rødløg, Gulerødder & Æbler, dagens Kartoffel & brun Andesovs

Dessert

Pandekager med hjemmelavet Vanilleis & syltede Kirsebær med Kanel & Stjerneanis

Hovedret kr. 198 – 2 Retter kr. 248 – 3 Retter kr. 298

Munkens Nytårsmenu 2018

Nyd Årets sidste Aften med en pragtfuld Middag afhentet hos os mellem kl. 14.00 og 16.00

Forret

Torskefilet bagt med Rucolapesto på Tomat – Pimentkompot

Mellemret

Carpaccio af langtidsstegt, marineret Svinenakkefilet med hjemmelavet Pickles & salte Mandler

Hovedret

Steak af Oksefilet – dansk Kødkvæg –  med glaserede Rodfrugter, Kartoffellasagne & Madeirasovs med Svampe og Fløde

Dessert

Bailey´s Irish Cream Cheesecake med knuste Oreo & Skovbærchutney

Friskbagt Brød samt Smør

Pris pr. Person kr. 375

OBS! Menuen skal forudbestilles og senest fredag den 21/12. Der medfølger en udførlig Vejledning. Vi begrænser os til at lave op til 200 menuer. Så først til mølle…