Jul og Nytår hos Munken

Munkens Julemenu

Serveres dagligt fra onsdag, den 13. november

Forret

Bagt Laks med Tomat-Pimentkompot og ristede Pinjekerner

Hovedret

Skiver af rosastegt Berberie Andebryst med stegte Rodfrugter og Grøntsager, dagens Kartoffel & brun Andesovs

Dessert

Munkens Islagkage på Mandelfragilitébund med Karamelsovs og Æblechutney med Kanel og Stjerneanis

Hovedret kr. 198 – 2 Retter kr. 248 – 3 Retter kr. 298

Munkens Nytårsmenu 2019

Nyd Årets sidste Aften med en pragtfuld Middag afhentet hos os mellem kl. 14.00 & 16.00

Forret

Asiatisk krydret Suppe med Kokosmælk, Citrongræs & stegte Scampirejer

Mellemret

Carpaccio af langtidsstegt, marineret Svinenakkefilet med Ratatouille & høvlet Pecoriño

Hovedret

Steak af dansk Kalvefilet med stegte Rodfrugter & Grøntsager, Kartoffellasagne & Østershatteflødesovs

Dessert

Blåbærmousse med Nøddecrumble

Friskbagt Brød samt Smør

Pris pr. Person kr. 375

OBS! Menuen skal forudbestilles og senest fredag den 20/12. Der medfølger en udførlig Vejledning. Vi begrænser os til at lave op til 200 menuer. Så først til mølle…